Shiatsu, masszázs, kombinált mozgásterápiák - az egészséges életmódért

Ha te is szeretnél szuper egészséges lenni

Elérhetőségek

Szántó Natália

AMM terapeuta, Shiatsu terapeuta

Telefon: +36 30 324 9599

E-mail: nati@supersana.hu

Kombinált mozgásterápia

A minket elárasztó civilizációs betegségek (anyagcsere zavarok, cukorbetegség, szív- és érrendszeri megbetegedések, a mozgásszervrendszer betegségei) nagy része hatékonyan megelőzhető, illetve krónikus állapot esetén nagy mértékben befolyásolható mozgással, életmódváltással. Az életmód változtatásáról írni könnyű – megvalósítani annál nehezebb.

A változtatás útján támogatni tudlak különböző mozgásterápiás módszerekkel, amelyekkel az évek során megismerkedtem. Kiemelten használom a Japánból származó DO-IN technikáit, szemléletmódját.

A DO-IN egy fantasztikus egészségjavító mozgás- és önmasszázs rendszer, mely segítségével akár 5 perc alatt is fel tudod frissíteni magad, miközben kímélő mozdulatain keresztül egyre jobban megismered és megérted tested jelzéseit – így nem csak akkor fogsz ráeszmélni tested fontosságára, amikor már valamilyen konkrét panasz gyötör.

Az egyénre szabott mozgásprogramok összeállításánál támaszkodom a jóga test- és légzőgyakorlataira, a pilates és különböző gerinctréningek kínálta segítő technikákra is. Így összességében olyan mozgástervet készítünk neked, ami előképzettség nélkül könnyen kivitelezhető, egyszerűen beépíthető a hétköznapjaidba, mindemellett hatékonyan segít az újratermelődő stressz kezelésében, energiával tölt fel.

Mit tartalmaz a mozgásterápia?

-        Kezelési terv és mozgásprogram összeállítása

-        Gyakorlatok bemutatása, megtanítása és ellenőrzése

-        Gyakoroljunk együtt! Egyéni órák – ha úgy érzed mozdulnál, de egyedül nincs kedved.

-        Szeretnéd családodat is bevonni? Házhoz megyek!