Shiatsu, masszázs, kombinált mozgásterápiák - az egészséges életmódért

Ha te is szeretnél szuper egészséges lenni

Elérhetőségek

Szántó Natália

AMM terapeuta, Shiatsu terapeuta

Telefon: +36 30 324 9599

E-mail: nati@supersana.hu

Bemutatkozás

Évekkel ezelőtt még egy rosszkedvű, láncdohányos, túlsúlyos nő voltam. Nem találtam a helyem a világban, nem éreztem jól magam a testemben, az emberi kapcsolataimban.

Amikor már nagyon a mélyponton éreztem magam, akkor elhatároztam, hogy változtatni fogok az életemen. Korábbi sikertelen próbálkozásaim után végül leszoktam a dohányzásról, elkezdtem rendszeresen sportolni annak ellenére, hogy az első időben ez kizárólag szorongást jelentett számomra. Majd szépen lassan egyik lépés következett a másikból, és mára már teljesen átalakult az életem. A mozgás, a testemmel való kapcsolat szerves, nélkülözhetetlen részévé vált az életemnek, és a mindennapjaim is örömtelivé váltak.

Mindezek a tapasztalatok, melyeket a saját küzdelmeim során gyűjtöttem, vezettek el oda, hogy most már másokat támogassak, hiszen pontosan átérzem, hogy milyen nehéz a megszokásainkon változtatni életünk bármely területén, legyen szó a rendszeres testmozgásról, egészséges étkezésről, vagy egyszerűen arról, hogy törődjünk magunkkal.

Küldetésemnek tekintem, hogy amint a tanáraim, mestereim segítenek engem, úgy teremtsek én is egy motiváló, biztonságos közeget, amelyben mindenki, aki hozzám fordul és változtatni szeretne, ki tudja hozni magából a legjobbat, felismerve a saját testében lakozó, veleszületett öngyógyító képességeket.

Képzéseim során többek között az alábbi témákkal ismerkedtem meg:

shiatsu, táplálkozástan, fitoterápia, aromaterápia, hagyományos kínai orvoslás, alternatív fizioterápia, jóga, meditáció, relaxációs technikák, pilates

Módszereim:

-       Kombinált mozgásterápiák, DO-IN, jóga, pilates

-       Shiatsu terápia

-       Talpmasszázs (hamarosan!)

Fordulj hozzám bizalommal! Segítek elindulni az úton!